Výlet do Lipin — 24. 3. 2012

V sobotu 24. března jsme v 7:30 měli sraz v klubovně. Vzali jsme sebou stany, hrnce a šli jsme do Lipin. Když jsme už kousek ušli, tak jsme si zahráli hru aby nám cesta rychleji uběhla. Když jsme hru dohráli tak jsme si odpočinuli a šli jsme dál. Potom jsme došli do Lipin, postavili jsme si stany a uvařili jsme si oběd. Páčka si po obědě našel létajícího pejska a ten ho při schovce bohužel pokaždé prozradil. Potom nám Míša řekl dobrou a špatnou zprávu. Špatná byla ta, že se večer vrátíme domů a dobrá byla ta, že když budeme mít všechny věci sbalené tak dostaneme 5 děngů. Všechno měli jenom někteří. Potom Míša vyhlásil soutěž, že první čtyři, kteří budou mít sbalené všechny věci a budou u něho dostanou 10 děngů. Když už u něho byli všichni, tak jsme šli do Nivnice. V klubovně nám Míša rozdal děngi a šli jsme domů. Dík za výborný výlet.

Adam V.

Ráno v půl osmě jsme se sešli u klubovny. V klubovně jsme si do krosen dali stany, kotlíky, sekery a lopaty. Potom jsme hráli hru.Zahazovali jsme paličky a druzí je po cestě hledali. Já jsem našel 2 paličky a moji paličku nikdo nenašel. Pak jsme šli lesem až k Bílé chatě, postavilij sme stany, rozdělali oheň a hráli jsme hru. Ta hra se hraje takto: Jeden počítá do deseti a druzí se dobře schovají a on je musí vidět a uhádnout, kdo to je. Po hře jsme udělali oběd a pojedli ho. Měli jsme guláš. Bylo to moc dobré. Pak jsme šli do stanů a tam jsme si zkontrolovali věci a jestli máme všechno, co je ve V+V 3. Nakonec jsme si zahráli hru. Ta hra se hraje takhle: Sbalit si co nejrychleji věci do krosen a stan poskládat do sáčku a běžet za Míšou. Já s Tomem jsme získali 4 děngů z deseti. Potom jsme čekali na ostatní. Jak už jsme byli všichni, tak jsme šli do klubovny. Cestou tam jsme viděli Uh. Brod, Nivnici, Korytnou, Suchou Loz, Bánov atd. Jak jsme byli v klubovně, tak nás Míša pochválil, že jsme se snažili udělat všechno dobré. Na konec jsme se rozloučili a šli domů.
Moc se mně to líbilo a za tento výlet jsem získal 12 děngů.

Tom Č.

V sobotu 24. 3. 2012 jsme se vydali na tajný výlet. Dostali jsme dopis, že se máme sami nabalit. Sraz jsme měli u klubovny v 7:30 hodin. Před klubovnou jsme čekali na Míšu a na ostatní. Když přišel, šli jsme si do klubovny rozdělit stany. Stan jsem měl se Šimonem. Po instrukcích jsme se vydali do terénu. Cestou jsme si vykládali. U křižovatky nám Míša řekl, že si máme najít paličku a nožem si ji vyřezat, někam ji hodit aby,ji nikdo nenašel. V hledání jsem byl úspěšný – našel jsem dvě paličky. Po vyhodnocení jsme se vydali dál. Sluníčko svítilo a batoh byl těžší a těžší, ale už jsme byli u cíle své cesty. Postavili jsme stany u chaty Kamarád a šli na dřevo. Když nás přepadl hlad, tak jsme si připravili gulášovou polévku. Legrační bylo, jak si Radim udělala ze sáčku pejska. Poobědvali jsme a hráli jsme na schovku. Po hře jsme si šli uklidit stany. Ještě před tím byla kontrola V+V3. Míša řekl, že první čtyři, co přijdou k ovčárně a budou mít všechno sbaleno, dostanou 10 děngů. Potom jsme zamířili k Nivnici. V klubovně jsme si rozdali děngy, vlajky a šli jsme domů.

První jarní výlet se mi moc líbil a už teď se těším na další kilometry.

Honza