O Lubině 2009

účastníci tábora TOM Nivnice a lidí z Bělé nad Svitavou píšící…
dnes napsal Hacker

 stolní football ... 12.8.2009 ... foto: Jiří Miškar

Takže, tábor Lubina 2009 se mi moc líbil.

Můj největší zážitek je ze hry stolní football. Je největší proto, že tato hra byla mou nejoblíbenější a navíc to byla hra, při které se mi stal první táborový „úraz“.
Hrálo se na malém hracím poli a každý hráč byl přivázaný za ruku na provázku dlouhém akorát tak na jeden dlouhý krok. Vojta a Medes zatloukli do země želízko, které přitloukli ostrým dřevem a na tom želízku byl uvázaný právě ten provázek. My jsme strčili do takové smyčky na tom provázku ruku a ruku jsme si navíc ovázali šátkem, aby se nám provázek nezařezával do ruky. A pak jsme kopali do míče a snažili se dát gól druhému družstvu. Když hrála naše skupina Mumínci proti Mácovým otrokům lásky, tak jsem chtěl kopnout do míče, ale provázek se mi omotal kolem nohy. Chtěl jsem se rychle vymotat a trhl jsem nohou. Provázek se mi zaryl do nohy. To byla bolest! Padl jsem k zemi, ale ani jsem neřval, spíš jen potichu syčel. Tak za deset vteřin jsem vyskočil a hrál dál.

Jinak tábor byl super. S kámošama Sašú, Vikim, Adamem, Šimstrem, Jamesem a s Gabundú jsme si tak různě kecali, hlavně u ohnišťa. A v kuchyni jsme pravidelně mastili karty BANG ještě s rošířením Město duchů. Občas jsme hráli podobnou karetní hru Střelené kachny.

Ještě mám zážitek ze spaní ve stanové chatce. Naše byla postavená našikmo. Abych nevyjel z chatky, opřel jsem svůj kufr o železnou konstrukci před mojí postelí. Ale stejnak jsem se ráno budil úplně skrčený a bolela mě záda.

Takže, tábor Lubina 2009 se mi moc líbil.

 stolní football ... 12.8.2009 ... foto: Jiří Miškar

● Vojtěch Hacker Ondra ●

Napsat komentář