Reakce na noční výlet

Noční výlet proběhl 12. listopadu. Zde si můžete přečíst některé  reakce dětí. Fotografie z této akce bohužel nejsou.

V 5 hodin jsme měli sraz v klubovně. Šli jsme na staré hřiště a tam jsme se dozvěděli kam půjdeme. Šli jsme na Jamy. Celou cestu jsme hráli na partyzány a Němce. Na Jamách jsme bez papíru zapálili oheň a vyhráli jsme. Potom jsme šli ke Trojici a tam jsme hráli na lovce strašidel. Nakonec jsme se vrátili do klubovny. Byla to sranda.

Adam Velecký

Na noční výlet jsme vyrazili v sobotu 12. listopadu 2011 večer. Všichni jsme se sešli v klubovně a mohli jsme vyrazit. Noční výlet začal. Přišli jsme na staré hřiště a Míša nám řekl že Bazzi se Šmudlou budou Němci, kteří nás budou chytat. Aby jsme zvítězili, museli jsme dojít na Vinohrady a do hodiny zapálit oheň. Cestou jsme na paintbolovém hřišti viděli 2 světýlka tak jsme se schovali a potom jsme vyrazili přes cestu na Vinohrady. Museli jsme se schovávat projíždějícím autům, aby nás neosvětlila. Na Jamách na nás štěkali 2 psi. Čekali jsme až přestanou, ale nepřestali tak jsme si museli pospíšit, aby nás Bazzi se Šmudlou neviděli. Nakonec se nám podařilo oheň rozdělat. Pojedli jsme a trochu se ohřáli a pokračovali v cestě. Vyšli jsme na louku, kde nám Míša říkal něco o souhvězdích, planetě Jupiter, Malém a Velkém vozu a spoustu dalších.Taky jsme uviděli stromy v mlze, byla to nádhera. Potom jsme sešli po loučce dolů a vyšli jsme u kapličky, kde jsme hráli hru na lovení strašidel. Hra se mi líbila. Potom jsme šli do klubovny, kde jsme si sečetli body a šli domů. Výlet se mi moc líbil a hlavně to byl velký zážitek.

Květka Drblíková

Celý výlet se mi moc líbil. Bylo hezky a zima ani moc nebyla. Byla i sranda, ale moc nás nebylo.

V sobotu 12. listopadu jsme čekali na Míšu v klubovně odtud jsme pak šli na staré hřiště a Míša vyhlásil 1. hru. Šmudla a Bazi byli Němci a ti nás střílí. Měli jsme kolem 15 minut na to aby jsme jim utekli. Tak jsme šli normálně po cestě až po druhý splav. Tam jsme se zastavili protože jsme tam viděli 2 světla. Pak jsme šli radši dál a ukryli na pejntboláku. Za chvíli jsme pokračovali silnicí a když jelo auto, lehli jsme si do trávy, aby nás to neosvětlilo, rychle přes most a směrem na Jamy. Na vinohradské cestě jsme se trošku sekli, na chatkách byli totiž lidi tak jsme po 2 šli k lesu. A oheň jsme rozdělali kousek za Martinákovou chatou. Cíl byl do hodiny na Jamách rozdělat oheň a to jsme taky splnili. Posvačili jsme u ohně, pak ho kluci uhasili a šli jsme nahoru lesem. Míša nám pak ukázal pár souhvězdí a šli jsme k naší kapli, kde jsme pak hráli hru. Šmudla, Bazi a Míša byli strašidla které lákal šramot, světlo a hlasy. Dole byla přivěšená strašidla a my jsme si museli zapisovat jejich názvy český název (1 bod) a latinský za 5 bodů. Vyhrála jsem o 2 body. Celý výlet byl fakt moc hezký.

Sára Drbliková

10. 11. jsme šli s turisťákem na noční výlet. Moc jsem se těšil na to, co nás čeká a jaké zažijeme dobrodružství. Přece jenom jít na noční výlet v noci a ještě na místo, které vůbec neznáš je trošku dobrodružné.

Sraz byl v 17:00 u klubovny. Už od odpoledne bylo vidět na teploměru, že zima se už pomalu hlásí o své slovo, pomalu přituhovalo! Ale to tajemno po dobrodružství bylo moc silné. Od klubovny jsme vyšli ke koupališti. Tam začínala první hra na partyzány. Bazi a Šmudla byli Němci a my jsme byli partyzáni. Je pěkné se vžít do role partyzána  a za hodinu jsme měli být na Jamách.  Tam jsme měli za úkol rozdělat oheň. Nejprve jsme šli kolem pejntbolového hřiště, kde jsme se měli schovat, aby nás Němci neviděli. Na Vinohradech jsme museli zalehnout na zem, aby nás neprozradili štěkající psi. Když jsme došli na Jamy, začali jsme sbírat dřevo a rozdělávat oheň. Měli jsme na to časový limit a rozdělat ho, se nám podařilo těsně  o 1 minutu dřív. U ohně jsme posvačili a zahnali hlad a žízeň.

Z Jam jsme šli na Čupy a sledovali souhvězdí Velkého a MALÉHO VOZU.  Další naše kroky mířily ke Kapli Nejsvětější trojice. Tam začínala druhá hra našeho programu Strašidla. Úkolem nás vědců bylo poznat co nejvíce strašidel a jejich názvy popsat do zápisníku. K tomu všemu nás honily ještě velká opravdová živá strašidla s velkými vřídky na nose a prostě úplně strašidelní!!!!

Na závěr všeho toho dobrodružství jsme se odebrali do klubovny, kde jsme zhodnotili všechny úkoly.

Jsem moc rád, že jsem mohl poprvé v noci objevovat zákoutí naší Nivnice a to přestože bylo dost zima. Jsem rád, že počasí nás krásně nechalo podívat se do okolí  obce, zimu, která nás provázela jsme překonali a radovali jsme se z krásného, netradičně stráveného večera.

Dík za krásný zážitek

Šťěpán

My jsme šli na noční výpravu v 17:15 hodin. Vyšli jsme od klubovny na staré hřiště. Od tama jsme šli na jamy. Cestou tam jsme hráli hru. My jsme byli Partugáni a Šmudla s Bejzim byli Němci. Jak jsme byli u painbolového hřiště, tak jsme viděli nějaké světlo. Honem jsme se šli schovat. Potom jsme šli kolem silnice a když jsme viděli auto, tak jsme si lehli na zem. Pak jsme šli dál a dál a zastavili jsme se pod jamama u chatek, protože na nás vyběhli psi. Jak je pán zavřel tak jsme šli dál. Když jsme byli v jamách, tak jsme rozdělali oheň. U ohně jsme se zahřáli a pojedli. Šli jsme dál na kopec Čupy, tam jsme pozorovali souhvězdí a viděli jsme Jupiter. Z tama jsme šli ke kaple sv. Trojice. Tam jsme hráli hru. Když jse dohráli hru, tak jsme šli do klubovny. Tam jsme si spočítali body a potom jsme šli domů. Doma jsem byl ve 22:00 h. a potom jsem šel spát.

Tomáš Červenka

V sobotu 12. 11. 2011 v pět hodin jsme měli sraz v klubovně. Byla zima, ale chtělo se mi jít na noční výlet, a tak mi to až tak moc nevadilo… ani jsem neměl moc strach. Ve velkém počtu jsme šli naproti nočnímu dobrodružství. Dosáhnout cíle bylo těžké. Museli jsme překonat hustý les, paintballové hřiště, silnici, znovu hustý les a nakonec chaty. Během cesty nás čekalo mnoho úkolů. Míša nám na začátku řekl, že máme do hodiny zapálit na Jamách oheň. Nakonec jsme to zvládli. Při ohni jsme posvačili. Cestou jsme se dívali na souhvězdí a došli až ke kapličce u Trojice. Tam jsme museli hledat strašidla. Na strašidlu bylo jméno česky a latinsky, které jsme měli napsat na papír. Potom nás zima nasměrovala do klubovny, kde jsme si spočítali body a šli domů.

Byl to super výlet 🙂 Honza Charvát